include_once("common_lab_header.php");
Excerpt for Blaffer by , available in its entirety at Smashwords

Blaffer - Eduard Meinema

Ready?

Terwijl hij de hond uitlaat, ziet Brandon Flinders vreemde lichten in de lucht. De lichten lijken zich te verplaatsen naar een nabij gelegen plek. Als hij de lichten volgt, vindt Flinders iets wat op een verlaten landingsbaan lijkt. Hij is nieuwsgierig en besluit uit te zoeken wat daar aan de hand is. Smokkelaars, of misschien wel... aliens? Wie zal het zeggen? Eén ding is wel duidelijk. Het achtervolgen van de waarheid blijkt een risicovolle zaak te zijn.→Start lezen!INHOUD

Over de auteur

Bibliografie

Copyright

Smashwords

website: www.eduardmeinema.nlFLASH AND SHORTS # NL416022301 – Blaffer

Schat? Laat jij de hond even uit?’

‘Hmm, moet dat?’ vroeg Flinders.

‘Nee, je moet niks... Maar ik zeg je nu alvast dat ik de rotzooi vanavond niet ga opruimen...,’ antwoordde zijn vrouw met een verfijnd vleugje sarcasme.

‘Oke...,’ zuchtte Flinders. Hij riep de Golden Retriever: ‘Jag? Kom op meissie. We gaan een blokje om.’

Ze hadden de hond voor de kinderen gekocht. Wie niet? Nu al hun kinderen het huis uit waren, waren Sheila en Brandon Flinders helemaal alleen. Met de hond. Jaguar.

De goudharige Jaguar kwam naar Brandon toe rennen. Ongeduldig kwispelend en tegen Brandon’s lichaam op springend. ‘Ja, ja, ik weet dat je dat leuk vindt,’ zei Brandon. Zijn enige verlangen in het leven was ooit een echte Jaguar te bezitten. Zo’n grote, massieve Engelse auto. Maar zijn wens werd nooit vervuld; bij gebrek aan de auto had hij de hond maar Jaguar genoemd. Hoewel de kinderen haar Aurelia noemden en zijn vrouw de hond meestal ‘Ga weg!’ noemde...

‘Oh heerlijk,’ mompelde Flinders toen hij de deur opendeed. ‘Een beetje regen voor nog meer plezier...’ Jaguar rende voor hem uit. Springend, spelend, door het gras rennend en poep etend. Oh, Flinders haatte dat. Het was echt een lieve hond, maar als hij van te voren had geweten dat ze hondenpoep zou eten, had hij haar nooit gekocht. Het gekreun van de hond trok zijn aandacht. Zoals de meeste Retrievers blafte Jaguar nauwelijks. Nu blafte ze al voor de derde achtereenvolgende nacht. Ze keek omhoog naar de lucht. Strekte haar ruggengraat en zette haar staart recht overeind.

‘Wat is er meisje? Het is maar een vliegtuig.’ Flinders keek omhoog en volgde de knipperende lichten die langs de donkere hemel bewogen. De lichten verdwenen even plotseling als ze tevoorschijn waren gekomen. ‘Waar zijn ze gebleven?’ vroeg Flinders zich af. ‘Is het vliegtuig geland?’ Voor zover hij wist was er geen enkel vliegveld in de buurt. Toch gaven de lichten aan dat een vliegtuig maar een paar kilometer van zijn huis was geland. Voor de derde keer deze week.


Purchase this book or download sample versions for your ebook reader.
(Pages 1-2 show above.)